• 1 -

    Carleasepartner.nl | Uw partner in Carlease.


Leasen voor ondernemers

Carleasepartner.nl richt zich speciaal op ondernemingen in het segment van eenmanszaak tot MKB.

Focus op ondernemers

Bij Carleasepartner.nl ligt de focus op de ondernemer en zijn auto. Onze producten en processen zijn daar dan ook helemaal op ingericht. Door onze werkwijze en samen te werken met de juiste partners houden wij de interactiesnelheid hoog tegen lage kosten, wat zich vertaalt naar zeer scherpe aanbiedingen.

Meer dan een auto alleen

Als berijder van de auto bent u bij verzekerd van een compleet en duidelijk pakket aan diensten. Het is niet alleen een auto, maar het is ook de bijbehorende service. De dienstverlening is volledig afgestemd op ondernemers die gewend zijn snel, persoonlijk en efficiënt te werken met korte lijnen.

Offerte tot bestelling

Wij begeleiden u persoonlijk en/of via telefoon en mail van offerte tot bestelling. Indien u daarna vragen heeft over de bestelling en levertijd, dan kunt u ook direct contact opnemen met de leasemaatschappij. Zo houden wij de lijnen kort en de service optimaal. Heeft u nu en in de toekomst vragen, dan is er een team van specialisten telefonisch of via mail bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.